K čemu všemu lze využít naše jezdecké pady

25.03.2016 16:08

Uvažovali jste někdy nad tím, že si pořídíte jezdecký pad? Možná ano, možná ne. My Vám nabízíme námi ručně vyráběné pady, které jsme si sami navrhli dle našich představ. Napíšu Vám zde, k jakým účelům lze naše pady využít a k čemu by se mohly hodit právě Vám.

Naše pady byly primárně navrženy pro zdravé ježdění, o kterém si můžete více přečíst zde:... Chcete-li z obyčejného povození dítěte na koni udělat zdraví prospěšnou záležitost, určitě si o zdravém ježdění přečtěte.

Naše pady Vám také skvěle poslouží, chcete-li si zlepšit rovnováhu při jízdě na koni a vylepšit či upevnit si správný sed. Můžete tak střídat jízdu bez sedla na padu s jízdou v sedle a uvidíte, jak to prospěje Vám i Vašemu koni. Možná nakonec zjistíte, že začnete častěji jezdit na padu než v sedle. Naše jezdecké pady jsou cenově dostupné všem a proto nemusíte váhat mezi koupí sedla či padu, můžete si koupit obojí a vyzkoušet to.

Chcete- li si občas vyrazit jen tak na odpočinkovou vyjížďku či procházku s Vaším koníkem do přírody, je pad ideální volbou, jelikož Vám zpříjemní posezení na koni a nemusíte předtím dlouze nasedlávat.

Velmi dobře se nám jezdecké pady osvědčily také při obsedání mladých koní. Lze tak jednoduše a citlivě navyknout mladého koníka na tlak podbřišníku a na pocit, že má něco na hřbetě. Jelikož jsou naše pady velice měkké a nesjíždějí koni ze hřbetu dolů, nemusíte se proto obávat vzniku špatných zkušeností a návyků při navykání na sedlo. Při citlivém zacházení nebude mít Váš kůň se sedláním spojené žádné nepříjemné a negativní pocity.  Z těchto důvodů lze naše pady využít také u koní, kteříšpatné zkušenosti se sedláním a se sedly mají a chceme je jich zbavit.

V neposlední řadě lze naše pady využít také v hipoterapii. Pady jsou navrženy tak, aby byl zachován adekvátní kontakt klienta s koňským hřbetem při jeho maximálním pohodlí